Geboortekaartje

Geboortekaartjes zijn nog steeds populaire babytradities. Nu het moederschap blijft stijgen, zal deze trend zich voortzetten. Helaas maken veel ouders fouten bij het versturen van deze kaarten.

Er zijn veel schattige ideeën die je kunt gebruiken voor jouw geboortekaartjes. Deze omvatten het gebruik van foto’s van een echo of een huisblauwdruk met een geïdentificeerde babykamer. Je kunt ook foto’s gebruiken van een zwangere buik, een baby-autostoeltje of een hamburger in de oven.

Bij een bevalling moet je het echter anders aanpakken. Als je je baby aankondigt, krijg je veel antwoorden van je vrienden en familie. Door de opkomst van sociale media wordt het internet overspoeld door veel online geboorteaankondigingen. Dit kan van invloed zijn op de opwinding die mensen hebben over het nieuws van de komst van de baby.

Geboortekaartjes veranderen dit gebrek aan enthousiasme. Hier zijn vier dingen die je moet onthouden voordat je deze kaarten verzendt:

Kies de kaartontvangers vroeg

Zorg ervoor dat je jouw lijst met kaartontvangers vroeg samenstelt. Je wilt je niet afvragen wiens naam ontbreekt nadat de baby is gearriveerd. Die persoon zal zich buitengesloten voelen als hij geen kaart krijgt.

Verzamel dus de namen van al je familie en vrienden die een kaart willen. Vraag je ouders of grootouders of ze ook kopieën van de kaarten willen.

Zorg voor het juiste ontwerp

Bepaal of jouw geboortekaartje een foto zal hebben of niet. De meeste mensen gebruiken een foto. Het maakt het kaartontwerp veel beter. Je kunt een zwart-wit- of een kleurenfoto kiezen.

Zorg ervoor dat het lettertype dat je gebruikt, past bij de foto die jij gebruikt. Je wilt geen kaart die met kleuren vloekt of een kaart met een onleesbaar lettertype. Je kunt ook overwegen om een ​​handgeschreven kaart te maken om het persoonlijker te maken.

Informatie om op te nemen in de kaarten

De geboortekaart moet de naam, het geslacht, het gewicht en de lengte van de baby bevatten. Het moet de namen van beide ouders hebben, zelfs als ze niet getrouwd zijn. Je kunt ook de namen van eventuele broers en zussen plus de grootouders toevoegen.

Overweeg om de website van de baby of Instagram-gegevens toe te voegen. Je kunt hier meer foto’s en video’s van jouw kind delen zodat ze deze kunnen zien.

Onthoud dat jouw kaart niet vol met woorden mag staan. Mensen geven alleen om de aankondiging en een paar ontroerende woorden. Maak uw kaart daarom eenvoudig, mooi en to the point.

Wanneer moet de aankondiging worden verzonden?

Een uitdaging waarmee nieuwe ouders worden geconfronteerd, is wanneer ze de bkaarten moeten verzenden. Het is hectisch als de baby komt en dit maakt het moeilijk om aan kaarten te denken. Met wat planning kan het proces soepel en zonder veel druk verlopen.

Bereid de enveloppen met de namen van de ontvangers vroeg voor. Het versturen van geboortekaartjes kan de geboorte van je baby spannender maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *