zwangerschapsmassage

Ben je in verwachting en toe aan wat ontspanning? Nemen jouw stress levels te snel toe en wil je een moment voor jezelf creëren? Dan heeft massage Hilversum de oplossing, want bij ons kun je genieten van een heerlijke zwangerschapsmassage. Maar wat is een zwangerschapsmassage en waarom zou je deze bijvoorbeeld bij een plek als Studio Release moeten boeken? In onze blog vertellen we er meer over.

Wat is een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage is een ontspannend moment voor zowel moeder als het kindje in de buik. Je kunt even genieten terwijl pijntjes worden verlicht. Je komt tot rust en je kunt er na de behandeling weer vol tegenaan. Vooral voor aankomende moeders met stress en onrustige kindjes in de buik wordt een zwangerschapsmassage van harte aanbevolen!

Het verschil tussen een zwangerschapsmassage en een normale massage Hilversum

Bij een zwangerschapsmassage worden bepaalde drukpunten vermeden en geen schadelijke oliën en/of kruiden gebruikt. De gespecialiseerde masseur weet precies hoe hij zowel jou als je kindje tot rust kan krijgen door een goed uitgevoerde behandeling. Zonder dat je onnodige risico’s loopt of je tijdens de behandeling zorgen maakt over je zwangerschap. 

Is een zwangerschapsmassage schadelijk voor het kindje?

Absoluut niet, maar een zwangerschapsmassage is alleen mogelijk bij zwangerschappen van 12 weken of langer. Daarnaast is het ontzettend belangrijk om tijdens de behandeling bepaalde drukpunten te vermijden. Vooral de drukpunten die de baarmoeder stimuleren en dat is niet wat je wilt. Bij Studio Release werken gespecialiseerde masseurs die deze drukpunten als geen ander weten te vermijden.

Op een massagetafel liggen

Voor een massage moet je vaak zowel op je rug als je op je buik liggen. Op je rug liggen gaat prima als je zwanger bent, maar op je buik liggen is toch iets problematischer. Niet bij Studio Release waar speciale tafels aanwezig zijn zodat je toch zonder gevaren voor het kindje en comfortabel op je buik kunt liggen. Nog een reden om bij ons een zwangerschapsmassage te boeken.

De grootste voordelen van een zwangerschapsmassage

Wat zijn nu precies de voordelen van een zwangerschapsmassage? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet;

  • Betere slaap
  • Verbetering van de bloedcirculatie
  • Verminderd de kans op vroeggeboorte
  • Pijnverlichting
  • Ontspanning

Als je nu nog twijfelt of je tijdens je zwangerschap baat hebt bij een zwangerschapsmassage, dan raden wij je aan om zeker even contact met een specialist op te nemen. Zij kunnen je adviseren en begeleiden zodat jij straks kunt genieten van een welverdiende massage Hilversum. 

Massage Hilversum, Studio Release heeft de expertise in huis!

Bij Studio Release hebben ze de expertise in huis. Dus als je op zoek bent naar een gespecialiseerde massage Hilversum kun je het beste bij hen een afspraak boeken. Zij bieden verschillende soorten behandelingen die zijn afgestemd op jouw behoeften. De masseurs zijn in staat om je pijn te verlichten en je te helpen ontspannen. Vooral voor mensen met lichamelijke klachten en stressklachten is een massage van harte aan te bevelen! Ook voor zwangere vrouwen die even tot rust willen komen en tijdelijk van de pijntjes af willen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *