Je trouwdag is natuurlijk de allerbelangrijkste dag uit je leven. Het is daarom ook een goede taak om eens uit te zoeken welk trouwpak Amsterdam het allerbeste bij jou past. Want het dragen van een te groot of te klein trouwpak kan er zomaar eens voor zorgen dat je er slordig uit ziet. Natuurlijk is dit het laatste dat je wilt op je speciale dag, dus is het belangrijk om je van te voren eens juist in te lezen. Doe dit vooral online, of ga eens langs bij een echte expert in de winkel.

Het dragen van een rokkostuum

Een rokkostuum van Pakkend.nl is de meest formele outfit die er te kiezen valt. Terwijl de rok een afgeronde snit heeft, is de colbert vrij kort aan de voorkant en puntig, en heeft het een lange achterkant. Veel concertpianisten dragen dit formele kostuum en voordat ze op de piano stoel gaan zitten, strekken ze de lange flap over de kruk met een sierlijke beweging uit. Voor de vrouwen onder ons: Mr. Darcy van Pride and Prejudice draagt ​​ook regelmatig een pak; om specifiek te zijn, een rokkostuum! Laat jouw man dus vooral stralen in een mooi rokkostuum om het feestje of je huwelijk net even wat eleganter te maken. Het allerleukste is wanneer ook de gasten meedoen met deze kledingstijl. Zo is iedereen mooi in thema, en is het een prachtig geheel!

Zo past het pak het allerbeste

Natuurlijk hangt het ook volledig af van jouw lichaam hoe het kostuum bij je zal staan. Niet elk pak past namelijk bij elk figuur. Het is het aller verstandigst om je te laten adviseren bij een winkel, omdat hier echte specialisten werken. Toch geven we je graag alvast wat richtlijnen. Ben je bijvoorbeeld erg lang en slank, dan is een jasje met zakken aan beide kanten toch het allermooist. Bovendien is iets meer schoudervulling vaak ook een must, omdat dit ervoor zorgt dat je er iets breder uit komt te zien. Laat ook vooral de taille van het jasje innemen, waardoor het jasje niet alleen erg comfortabel zit maar ook nog eens mooi aansluit aan je lichaam. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *