Het Zweedse kinderkleding merk Mini Rodini is toch wel erg bekend. Wat weet jij er al over? Om te beginnen is het een erg uniek en hip merk en het bestaat al sinds 2006. Het merk is opgericht door de illustrator Cassandra Rhodin en de grootste inspiratiebron die zij gebruikt is haar eigen jeugd, horror films en vintage kleding. Het is echt een merk met een mooie eigen urban style. Je ziet ook echt dat kinderen hun creativiteit en speelsheid hierin kwijt kunnen en ze dragen het met plezier. Dit mooie merk is dan ook erg bewust bezig met de duurzaamheid maar ook met het effect van de producten op het milieu. Kwaliteit en comfort is wat je bij ieder kledingstuk weer terug gaat zien.

Kinderkleding van Mini Rodini

Misschien houd je wel van de Scandinavische invloed en dat zie je dan ook echt terug in de kleding. Daarom is het een goede reden om zelf eens naar het merk Mini Rodini te kijken en dan na te gaan wat het met jouw kinderen doet. Stralen zij er ook zo in als zij het dragen? Alles is gemaakt van duurzame materialen en dan kun je denken aan biologisch katoen en gerecycled polyester. Daarbij moet je nog weten dat de jassen zijn gemaakt van PET flessen en dan is het nog zo dat de mooie zwemkleding wordt gemaakt van afval uit de zee. Zoveel moois bij elkaar en dan kun je maar beter snel kijken wat jouw kinderen nodig hebben en dan wat leuks voor hen kiezen.

Kiezen maar…

Het is nu tijd om je zelf te verdiepen in het merk en dan kun je kijken wat je voor jouw kinderen nodig hebt. Je zal als geen ander weten dat de kinderen hard groeien en daarom is het belangrijk dat je ook de tijd neemt om na te gaan wat ze nu weer kunnen gebruiken. Kijk goed naar de mooie kleuren van de Mini Rodini kleding en dan naar de juiste maten en dan kun je je kinderen weer verrassen met wat nieuws. Wat zullen zij stralen in de nieuwe kleding en wat zal jij trots zijn als ze wat nieuws dragen.

Tip: Kloffies en Koffies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *