Je kent ze wel. Ik weet het zeker. Van die aandoenlijke baby’s in hele schattige setjes kleding. Bijvoorbeeld een jongetje met een blouse en bretels. Of een meisje in een heel lief pakje met grote strik. Zo schattig dat je eigenlijk direct moeder of vader gevoelens krijgt. Zulke setjes zijn natuurlijk niet overal te krijgen. Welke baby kleding is op dit moment hip? Waar koop je het? Wat zijn de merken? En hoe zorg je dat jouw zoon of dochter er ook altijd zo netjes bij loopt. Nou ja, soms! Het is en blijven natuurlijk wel baby’s.  

Baby kleding is duur, wat zijn de goedkopere alternatieven?

De echte merken baby kleding zijn hartstikke duur. Met name voor de duur dat het gedragen wordt. Baby’s groeien immers als kool. Wat ze de ene week aan kunnen kan de volgende week opeens een stuk kleiner lijken. Het is dan ook jammer om voor veel geld een setje kleding te kopen. Er zijn een aantal interessante alternatieven. Allereerst natuurlijk de uitverkoop. Dat is altijd het beste moment om kleding te shoppen. Dit kan zowel online als offline. Het scheelt al gauw 50% tot 70% korting. Zeker als je aan het eind van de opruiming er nog leuke items uit probeert te halen. 

Babykleding van een ander over kopen

Een ander alternatief is tweedehands kleding. Ook dat is natuurlijk online en offline te verkrijgen. In veel steden of gemeenten is er ongetwijfeld een kledingmarkt te vinden. Hier wordt door particulieren alle soorten kleding aangeboden. Baby en kinderkleding is hier meestal goed vertegenwoordigt. Je kan hier lekker rondlopen en het materiaal voelen en bekijken. Afdingen lukt misschien zelfs wel. Uiteraard is Marktplaats hiervan een online optie. Je kan daar mooie baby merken vinden en complete baby setjes kopen. 

Een laatste alternatief is de baby kleding outlet. Daar zijn er weer meerdere van. Je kan ze offline vinden in de grote outlets in Nederland. Daar zijn altijd een aantal babywinkels. Ook zijn ze tegenwoordig online te vinden. Als je via Google op zoek gaat naar baby kleding outlet komen er zo aan aantal bovendrijven. Afhankelijk van je smaak is hier ongetwijfeld ook iets voor jullie baby te vinden. Zelfs de outlets hebben soms periodes van sale. Altijd handig om dit even goed in de gaten te houden. Ook al gaat het meestal over de kleding van vorig seizoen. Bestel ze een aantal maten grote en jij bent voor het komende jaar voorzien van leuke kleding.

Aparte baby kleding

Terug naar die schattige pakjes waar wij ook mee zijn begonnen. Je wil baby kleding maar je wil niet dat alle baby’s er mee rondlopen. Begrijpelijk! Jouw lieve baby is ook een eigen karakter. Ga op zoek naar unieke babykleding op www.schattigebabykleertjes.nl. Ook dit kan je intoetsen op Google waarna er leuke mogelijkheden verschijnen. Je kan precies zoeken wat past bij jouw kleine. Heb je een feestje in het vooruitzicht? Er is zelfs feestkleding voor baby’s te krijgen in de meest schattige varianten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *