Luisterkind afstemming in zachte communicatie op jouw kinderwens

Een afstemming volgens Luisterkind biedt de gelegenheid om op zielsniveau te spreken met innerlijke delen, die gehoord en begrepen willen worden. Het dagelijks leven zorgt voor continue afleiding, waarbij beelden, maskers en façades worden voorgehouden. Een bepaalde wijze van volharding treedt op om aan alle verwachtingen te voldoen, waarbij nauwelijks nog tijd is om werkelijk tijd te gunnen voor dingen die je zelf graag wilt doen. Succes behalen in relaties, op het werk of binnen een vriendenkring kan uitdagend zijn, maar ook vermoeiend. Een doordraven volgens patronen weerhouden je ervan om je dromen na te streven en werkelijk te ontvangen wat je het liefst voor je leven had gewild. Een Luisterkind afstemming biedt jou een moment van bezinning. In zachte communicatie stelt jouw ziel zich open en deelt hoe het werkelijk met je gaat. Waar liggen je wensen en verlangens en hoe komen deze tot vervulling? Wellicht bij het krijgen van een kindje?

 Afstemmen met Luisterkind

Met Luisterkind kan eenvoudig worden afgestemd op innerlijke behoeftes, zorgen en drijfkrachten. Als je graag verandering wilt zien in je leven, maar niet goed weet hoe je dit voor elkaar krijgt, dan is een afstemming een uitstekende hulptool. In een Luisterkind afstemming wordt op energetisch niveau contact gelegd en komt als vanzelf een gesprek tot gang. Waar je als mens de antwoorden wellicht niet helder hebt, weet jouw energie feilloos wat kan helpen om jouw kinderwens dichter naar je toe te halen. Alle kennis, imprints en ervaringen worden in jouw lichaam en energie opgeslagen en voor je bewaard. Juist door hiermee in contact te komen, opent zich een schat aan informatie voor jou. In een zachte communicatie ontvouwt zich een verhaal, waarbij precies die lagen worden aangeraakt die jij nodig hebt om meer helderheid over je situatie te verkrijgen.

Vragen stellen bij Luisterkind

Het mooie aan Luisterkind is dat je vooraf aan de afstemming al je vragen kunt voorleggen. Waarom blijft mijn focus op werk liggen, terwijl ik meer wil ontspannen? Waardoor lopen mijn relaties telkens op niets uit en kan ik niet de juiste vinden? Waarom lukt het nog niet om zwanger te worden? Waarom voel ik me telkens zo vermoeid en leeglopen, terwijl ik zoveel leuks wil ondernemen? Alle vragen waar je mee zit en graag een antwoord op krijgt, kun je bij een Luisterkind afstemming voorleggen. Deze vragen worden meegenomen in de afstemming, waarbij op papier hierover inzichten worden gedeeld. Verzamel al je vragen en ontdek hoe Luisterkind je hierbij kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *