Zijn vrienden of familieleden pas de trotse ouders geworden van een baby? Dan wil je uiteraard zorgen voor een leuk en origineel cadeau. Heb je er al eens aan gedacht om een tegeltje te ontwerpen of er eentje uit te kiezen en deze cadeau te geven? Wij geven hieronder graag meer informatie over het geven van een persoonlijk tegeltje als kraamcadeau. Geboortetegeltje Wil je graag een geboortetegeltje geven met de naam en geboortedatum erop? Dat is mogelijk en een uitstekende keuze. Je kunt voor het design van het tegeltje gebruik maken van de oorspronkelijke geboortekaart, zelf een design ontwerpen, maar ook kiezen uit één van de designs die in de online software te vinden zijn. Er zijn heel veel mogelijkheden om een geboortetegeltje met de gegevens van de baby erop te laten drukken en als cadeau te geven of te versturen via de post. Persoonlijk tegeltje voor baby en/of ouders Wil je liever ook of juist een persoonlijk tegeltje maken voor de ouders? Ook dat is uiteraard mogelijk. Helemaal zelf ontwerpen is altijd mogelijk met de online software, maar ook het uitkiezen en aanpassen van een bestaand design is een prima alternatief als je weinig tijd bezit of creativiteit mist. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukt tegeltje met foto van de pasgeboren baby met de kersverse ouders. Zo zorg je voor een heel dierbaar en persoonlijk kraamcadeau, wat zeker een mooie plek in het kamertje van de kleine of het huis zal krijgen. Als je het tegeltje hebt ontworpen, kun je het tegeltje laten drukken via Tegeltje.nl en vervolgens laten verzenden naar je eigen huisadres, zodat je het zelf in kunt pakken en kunt geven tijdens de kraamvisite of direct laten versturen naar een adres naar keuze, zodat het als verrassing op de deurmat valt bij je vrienden of familie.

Zijn vrienden of familieleden pas de trotse ouders geworden van een baby? Dan wil je uiteraard zorgen voor een leuk en origineel cadeau. Heb je er al eens aan gedacht om een tegeltje te ontwerpen of er eentje uit te kiezen en deze cadeau te geven? Wij geven hieronder graag meer informatie over het geven van een persoonlijk tegeltje als kraamcadeau.

Geboortetegeltje 

Wil je graag een geboortetegeltje geven met de naam en geboortedatum erop? Dat is mogelijk en een uitstekende keuze. Je kunt voor het design van het tegeltje gebruik maken van de oorspronkelijke geboortekaart, zelf een design ontwerpen, maar ook kiezen uit één van de designs die in de online software te vinden zijn. Er zijn heel veel mogelijkheden om een geboortetegeltje met de gegevens van de baby erop te laten drukken en als cadeau te geven of te versturen via de post. 

Persoonlijk tegeltje voor baby en/of ouders

Wil je liever ook of juist een persoonlijk tegeltje maken voor de ouders? Ook dat is uiteraard mogelijk. Helemaal zelf ontwerpen is altijd mogelijk met de online software, maar ook het uitkiezen en aanpassen van een bestaand design is een prima alternatief als je weinig tijd bezit of creativiteit mist. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukt tegeltje met foto van de pasgeboren baby met de kersverse ouders. Zo zorg je voor een heel dierbaar en persoonlijk kraamcadeau, wat zeker een mooie plek in het kamertje van de kleine of het huis zal krijgen.

Als je het tegeltje hebt ontworpen, kun je het tegeltje laten drukken via Tegeltje.nl en vervolgens laten verzenden naar je eigen huisadres, zodat je het zelf in kunt pakken en kunt geven tijdens de kraamvisite of direct laten versturen naar een adres naar keuze, zodat het als verrassing op de deurmat valt bij je vrienden of familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *