DUPLO

Vanaf een leeftijd van 1,5 jaar mag je kind met DUPLO spelen. Vanaf die leeftijd is het veilig voor je kindje om met de grotere DUPLO stenen te spelen. Pas vanaf een latere leeftijd kun je overstappen naar de kleine bouwstenen van DUPLO. Zo kun je jouw kleintje met de Duplo wegenplaten via Uniblocks.nl laten spelen waarbij de stenen kunnen worden gecombineerd met de wegenplaten. Hier kunnen diverse constructies mee worden gebouwd wat zorgt voor urenlang speelplezier. De stenen komen in opvallende kleuren en hebben thema’s zoals: Disney, superhelden of dieren. Zo kun je de collectie van DUPLO stenen eindeloos blijven uitbreiden.

Combineer diverse formaten bouwstenen met elkaar

Voor de allerkleinsten zijn er de grote bouwstenen van DUPLO waar je kind veilig mee kan spelen. Wanneer je kind wat ouder is kun je overstappen op de standaard bouwstenen van DUPLO. Het voordeel is dat je de grote en kleine stenen met elkaar kunt blijven gebruiken en met elkaar kunt combineren. Zo vergroot je het plezier van je kind en kunnen er veel creaties worden gemaakt met de bouwstenen. Ook zijn er verschillende sets te koop voor zowel jongens als voor meisjes. Deze sets variëren in prijs en in grootte. Zo zit er altijd wel een leuke set tussen voor jouw kind of kun je een set cadeau geven aan broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes. 

DUPLO voor een goede ontwikkeling

Veel kinderen vinden het leuk om met DUPLO te spelen en dat is niet zonder reden. Naast dat het leuk speelgoed is, is het ook goed voor de ontwikkeling van je kind. Zo draagt het bij aan het creatieve denkvermogen van je kind doordat ze kunnen maken en bouwen wat ze maar willen. Daarnaast zorgt het voor een goede hand-oog coördinatie en andere motorische vaardigheden. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken met het verplaatsen en bouwen van de steentjes. Ze bevinden zich in hun eigen wereld waardoor hun fantasie wordt geprikkeld. Door samen met je kindje te spelen met DUPLO kun je ook de woordenschat van je kind vergroten door te benoemen wat je aan het doen bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *