baby shower

Een babyshower is een bijeenkomst om de aanstaande moeder te verwelkomen in de wereld van het moederschap en om haar te feliciteren met haar aanstaande kind. Een high tea is een gezellige en elegante manier om deze gelegenheid te vieren met vrienden en familie. Het organiseren van een babyshower high tea kan echter een uitdaging zijn. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw babyshower high tea een succes wordt.

1. Plan het op tijd

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het plannen van een babyshower high tea. Begin ten minste vier tot zes weken van tevoren met het plannen van de datum, de locatie en de gastenlijst. Zo heb je genoeg tijd om alles te organiseren en te zorgen dat iedereen beschikbaar is op de gewenste datum.

2. Kies een thema

Een thema kan de babyshower high tea meer samenhang geven en het gemakkelijker maken om decoraties en gerechten te kiezen. Kies bijvoorbeeld een thema dat past bij het geslacht van de baby, of een thema dat past bij de persoonlijkheid van de aanstaande moeder.

3. Kies een locatie

De locatie van de babyshower high tea kan een grote impact hebben op de sfeer en het comfort van de gasten. Kies een locatie die voldoende ruimte biedt voor de gasten en de activiteiten die je van plan bent. Overweeg bijvoorbeeld om het feest thuis te organiseren, of kies voor een high tea locatie waarbij alles voor je wordt geregeld. Zo hoef je je geen zorgen te maken over welke hapjes je wilt serveren en welke versiering je in huis moet halen. Met een high tea aanbieding ben je bovendien vaak net zo voordelig uit als dat je zelf een high tea organiseert.

4. Maak een gastenlijst

Maak een lijst van de mensen die je wilt uitnodigen voor de babyshower high tea. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de voorkeuren en de agenda’s van de gasten. Overweeg bijvoorbeeld om de babyshower high tea te plannen op een dag dat de meeste gasten beschikbaar zijn.

5. Stel een menu samen

Een babyshower high tea draait om lekkere hapjes en drankjes. Stel een menu samen dat past bij het thema van de babyshower high tea en de voorkeuren van de gasten. Zorg ervoor dat er voldoende variatie is en dat er rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen.

6. Versier de ruimte

Versier de ruimte waar de babyshower high tea plaatsvindt met decoraties die passen bij het gekozen thema. Denk aan ballonnen, slingers, bloemen en andere decoraties die de ruimte gezellig maken.

7. Bedenk activiteiten

Naast het eten en drinken kan het leuk zijn om activiteiten te organiseren tijdens de babyshower high tea. Denk bijvoorbeeld aan spelletjes, een quiz of een creatieve activiteit zoals het maken van babykleertjes of het versieren van rompertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *