boxkleed gebreid, stonewashed cable grijs 77x97cm

Boxkleed, stonewashed cable grijs
Je kindje kan heerlijk liggen en spelen met het boxkleed Relief Mixed van Meyco. De bovenzijde is gemaakt van 100% katoen en daardoor zacht en comfortabel. Het boxkleed is ook te gebruiken als speelkleed op de vloer. De gebreide kabel is een echte klassieker, maar door het stonewashed effect is elk deken uniek en heeft een exclusieve luxe uitstraling.
Afmeting: 77x97cm
Kenmerken: – Bovenzijde: 100% katoen, – Onderzijde: ton-sur-ton velour ( 80% katoen en 20% polyester) – Vulling: 100% polyester – Geschikt voor vrijwel alle boxen, – Wasbaar in de wasmachine. – Let op! Door het stonewashed effect ziet elk item er anders uit. Dat maakt het uniek en exclusief. – Beschikbaar in de kleuren: grijs ,zwart, sage green, lichtroze, denim. – Ook verkrijgbaar als dekentje in de maat 75×100 en 100×150 cm, aanklee dkussenhoes en wikkeldeken.
Meyco Silverline is de luxe gebreide collectie van Meyco. Meyco produceert sinds 1959 in Duitsland mooie kwaliteitsdekens voor de allerkleinsten, gemaakt van 100% katoen. Met de Meyco Silverline breiden ze naast wieg- en ledikantdekens ook uit naar aankleedkussenhoezen, wikkeldekens en boxkleden. Alles van een mooie kwaliteit tegen een goede prijs.

€ 59.95

Naar de website

Post Author: