winterslaapzak Softy Stary Frost 18-36 maanden

Winterslaapzak Softy Stary Frost blauw met voering
De beste, meest comfortabele en veiligste manier om je baby slapen te leggen. De N°1 van slaapzakken! Bemini toppertje! Deze onmisbare slaapzak is een knuffelzacht nestje die essentieel is vanaf de geboorte. Het houdt je kindje zowel in z'n bedje, tijdens een wandeling of in zijn autostoel warm dankzij de gemakkelijke openingen.
De MAGIC BAG vervangt een dekentje en laat uw kind bewegen, slapen en spelen ,lekker ingeduffeld. In softy, een warm materiaal voor de winter, zal deze slaapzak comfort, welzijn en rustige nachten aan uw baby geven. Praktisch, comfortabel en trendy, voor thuis of bij oma.
De MAGIC BAG is de nummer 1 van de slaapzakken. Een engelennestje dat de dutjes gaat vergemakkelijken voor uw baby’tje.
VOORDELEN:
1 – SLEEP OR PLAY De pijpen kunnen samengeritst worden of apart, afhankelijk van de situatie. Past zich aan alle soorten autostoelen en kinderwagens zoals: Bugaboo, Romer, Quinny, Maclaren, Recaro…
2 – HAPPY FEET Een opening voor de voetjes, zodat ze hun eerste stapjes kunnen zetten of met sluiting om de voetjes warm te houden.
3 – ADJUSTABLE WAIST Aanpasbare rekker in het midden waardoor je de slaapzak kan aanpassen aan het lichaam en die comfort om vrij te bewegen.
4 – REMOVABLE SLEEVES Met zijn afritsbare mouwen, kan de MAGIC BAG de temperatuur van de baby reguleren.
De TOG-waarde geeft aan hoe warm een product is, rekening houdend met de omgevingstemperatuur. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe warmer het product. Extra informatie over Tog waarden.   (http://www.ikbenzomooi-baby-kinderen-kleding.nl/tips/maatkeuze-hulp/) KWALITEIT

* Ultra zachte microvezel. 
* Aangenaam warm en ademend. 
* Plucht niet. 
* Onderhoudsvriendelijk, machinewasbaar op 30°, sneldrogend. 
* Ideaal voor een T° kamer tussen 17 en 19°C. 
* Samenstelling : 100% Polyester. 
Al onze producten dragen het europees Oeko-Tex certificaat, de garantie dat de stoffen vrij zijn van giftige producten voor het lichaam en de natuur. De huid van uw baby is beschermd tegen de risico’s van irritatie van de huid en allergieën. Praktisch, comfortabel en trendy, voor thuis of bij oma, De MAGIC BAG is de nummer 1 van de slaapzakken.

€ 69.90

Naar de website

Post Author: