vest Love Birds

CarlijnQ vest Love Birds
Love birds! Superfijn vest met zakken en grote knopen. Voorzien van een ronde hals en met zakjes aan de voorkant. Het model is langer dan standaard en geeft het vest een urban look & feel. Tof om te combineren met veel items uit de CarlijnQ wintercollectie 2018. GOTS organic katoen:                               
CarlijnQ kleding is gemaakt van 95% GOTS organic cotton and 5% elasthan. GOTS organic cotton is zachter voor de gevoelige babyhuidjes, het ademt beter en is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. En dat is belangrijk! 
Pasvorm:                                           
CarlijnQ kleding valt op maat. Dit vest is langer dan standaard. 
Was instructies:                                
We adviseren onze kleding binnenstebuiten te wassen en te strijken. Ook raden wij het gebruik van een droger af.
Wat is GOTS organic katoen?
Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel.
Net als het EKO-label gaat de GOTS uit van 100% biologische grondstof en kleding en textiel met dit keurmerk moeten voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. Het percentage staat vermeld in het etiket. 
Door de hele keten – van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie – wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel.Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken.
De GOTS certificering vereist daarnaast de naleving van sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot stof. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.

€ 36.00

Naar de website

Post Author: