beanie Leopard

CarlijnQ beanie Leopard
Beanie met een allover luipaard print. Speels en eindeloos te combineren met de items van de wintercollectie 2018. Dé accessoire om je outfit af te maken en perfect voor je kleintje. Color:                     
Groen/zwart/wit
Fabric:                     
95% organisch katoen en 5% elastan
Wassen met dezelfde kleuren.
Gebruik geen wasverzachter.
Wassen op 30 graden. Strijken op 2 bolletjes. Mag niet in de droger. 
GOTS organic katoen:                               
CarlijnQ kleding is gemaakt van 95% GOTS organic cotton and 5% elasthan. GOTS organic cotton is zachter voor de gevoelige babyhuidjes, het ademt beter en is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. En dat is belangrijk! 
Pasvorm:                                           
CarlijnQ kleding valt op maat. 
Was instructies:                                
We adviseren onze kleding binnenstebuiten te wassen en te strijken. Ook raden wij het gebruik van een droger af.
Wat is GOTS organic katoen?
Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel.
Net als het EKO-label gaat de GOTS uit van 100% biologische grondstof en kleding en textiel met dit keurmerk moeten voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. Het percentage staat vermeld in het etiket. 
Door de hele keten – van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie – wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel.Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken.
De GOTS certificering vereist daarnaast de naleving van sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot stof. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.

€ 17.95

Naar de website

Post Author: